Tuesday, November 23, 2010

Zodia iti dezvaluie viata sexuala si partenerul ideal! (I)


Horoscopul
si zodiile nu iti spun doar ce vei face maine, cum vei sta cu sanatatea sau cati bani o sa ai! Poti sa afli totul despre cum te comporti de fapt intr-o relatie, care este partenerul tau ideal, ce viata sexuala ai si care sunt zonele tale erogene!

Pentru inceput, prima parte a articolului - primele 6 zodii, de la Berbec la Fecioara! Saptamana viitoare vei putea citi partea a doua, de la Balanta la Pesti.

ZODIA BERBEC

Felicitari! Esti un mix bun intre tarie de caracter si caldura umana. In acelasi timp, esti una dintre cele mai pasionale femei din Zodiac. Pasiunea si alte cateva trasaturi vulcanice se alatura emotivitatii si sensibilitatii de care poti da dovada uneori.

CUM ESTI INTR-O RELATIE - Cu siguranta stii cum sa ademenesti barbatii, pentru ca odata ce vrei orelatie de cuplu reusita, te metamorfozezi: din superficiala si dezordonata devii atenta, parfumata, imbracata in haine noi.

Intr-o relatie, te simti cu adevarat implinita daca partenerul va avea suficienta tarie cat sa te incite, dar si suficienta rabdare cat sa accepte micile tale capricii.

zodia

Oricum, indragostita fiind, il vei coplesi cu dragostea si senzualitatea ta, cu parfumul fin si soaptele discrete. Iti doresti sa fii mereu in centrul atentiei lui, iar pentru asta nu te vei feri sa folosesti mici trucuri feminine: ore in fata oglinzii, parfum nou, lenjerie intima sexy, o cina bine pregatita si cearsafuri moi.

Ai grija cu posesivitatea!

PARTENERUL IDEAL - Iti place sa emani siguranta si erotism, asa ca partenerul tau va fi fie unul la fel de puternic si senzual, fie unul mai calm si romantic. Desi iti place sa domini, s-ar putea totusi sa alegi partenerul care te va domina, insa cu limite impuse de tine.

Iti doresti un partener stabil, sociabil, curios, cu sex-appeal, care sa iti satisfaca orice fantezie, mai ales in pat. Daca partenerul tau intruneste toate aceste calitati, atunci va savura din plin viata alaturi de inventiva si eroticafemeie Berbec.

Zodiacul iti spune ca partenerul ideal se afla in zodia Leu, Sagetator, Balanta si Rac.

CUM ESTI IN PAT - Nu degeaba esti una dintre cele mai erotice femei ale Zodiacului! Alaturi de partener, fie el experimentat sau nu, iti place sa faci din sex o arta, pentru satisfactia tuturor simturilor. Notiunea de orgasmdoar ca senzatie suprema nu iti este pe plac - tu vrei mai mult de 5 secunde de placere!

Apetitul tau sexual foarte ridicat te ajuta sa scapi de inhibitii si sa iubesti cu patima si senzualitate. Accepti incantata pozitii noi, practici noi, orice este interzis si excitant, atat timp cat iti face placere. Pozitia ta preferata este deasupra si adori sa gemi, sa tipi si sa zgarii.

ZONE EROGENE - parul, buzele, limba, sanii si fesele.

ZODIA TAUR

Esti o femeie care stie sa se faca placuta, atat prin simtul umorului cat si prin senzualitate, pe care uneori o emani constient. Iti place sa cunosti oameni noi, mai ales de sex masculin si iti creezi in minte o posibila poveste cu fiecare dintre ei. Tu nu te plictisesti niciodata!

CUM ESTI INTR-O RELATIE - Ca si orice femeie, iti doresti o relatie de cuplu implinita, careia sa i te dedici total. Totusi, ai ceva in plus: iti place jocul seductiei pana il prinzi, apoi il tii bine doar pentru tine. Cum reusesti? Debordezi de pasiune, umor si imaginatie!

Te vei simti si mai confortabil inrelatia cu partenerul tau daca va stii sa iti hraneasca orgoliul si sa te faca sa te simti mandra nu doar de propria ta persoana, ci si de relatia voastra.
zodia si sexul

Daca, din pacate, partenerul nu se ridica la inaltimea asteptarilor tale, vei face o incercare de a prelua comanda si de a incerca sa dai un aer nou relatiei. Daca initiativa ta va esua, vei suferi putin, apoi vei porni din nou in cautarea unui mascul feroce. Pentru asta, te vei baza pe increderea in sine si abilitatea specifica de a seduce.

PARTENERUL IDEAL - Pentru femeia din zodia Taur, partenerul ideal este cel care conduce, dar stie si sa se lase condus. Iti place sa fii dominata, insa cu blandete, de catre un barbat constient de atuurile lui, puternic, rabdator, care sa faca dragoste cu tine exact asa cum ai visat. In plus, partenerul ideal va trebui sa aiba si suficienta rabdare pentru a trece peste crizele de gelozie pe care nu te sfiesti sa le manifesti.

Zodiacul te sfatuieste sa alegi un partener in zodia Capricorn, Fecioara, Scorpion sau Leu.

CUM ESTI IN PAT - In momentele intime, te gandesti mai mult la implinirea sufleteasca decat la poftele carnale, desi nu se poate spune ca in pat esti un mic ingeras. Nicidecum! Diferenta intre tine si femeia din zodia Berbec sau Fecioara este ca tu nu cauti intr-o partida de sex nonconformismul si noul, ci mai degraba traditionalismul plin de tandrete si pasiune. Se poate spune ca tu esti expresia sexului primar, sanatos, senzual.

Esti dispusa sa incerci noi pozitii sau tehnici erotice, insa doar dupa ce ai experimentat tot ceea ce tinea de tabieturile tale, de care esti foarte legata. Ajunsa la varsta maturitatii, vei descoperi ca iti plac la nebunie sexul oral si partidele spontane de sex. Multe femei din zodia Taur descopera ca le place sa incerce sexul si cu o femeie, ceea ce excita la maximum barbatii!

ZONE EROGENE - gatul, lobul urechii si sanii.

ZODIA GEMENI

Adori jocul in dragoste si in viata, misterele, libertatea si umorul.Dualitatea caracteristica zodiei tale te poate transforma intr-o prezenta interesanta, iar din asta ai doar de profitat. Se spune ca partenerul unei femei in zodia Gemeni este un barbat fericit, pentru ca are langa el mai multe femei in acelasi timp, bucurandu-se de o diversitate placuta si senzuala.

CUM ESTI INTR-O RELATIE - Chiar daca esti capabila de o daruire totala in dragoste, poti fi in acelasi timp constienta ca totul se poate termina rapid. Pentru tine conteaza mai mult ca partenerul sa iti umple sufletul si timpul liber cu sentimente adevarate si conversatii de calitate, decat cu vise, promisiuni si zambete relative.

relatie de cuplu

Oricum, barbatul care te cucereste este un om fericit. Are senzatia ca te cunoaste inca dinainte sa te vada prima data si ca viata langa tine este incitanta, placuta si senzuala.

Curioasa si tenace, te vei interesa sincer de viata sotului tau, de caminul vostru si de cercul vostru de prieteni. Din dragoste, te vei modela dupa caracterul iubitului tau si veti avea rapid preferinte comune, formand un cuplu de invidiat.

PARTENERUL IDEAL
- Barbatii " Don Juan " sunt poftiti sa nu atenteze la inteligenta si tandra femeie Gemeni, caci nu vor avea nicio sansa. Tu preferi barbatii fini, inteligenti in miscari si vorbe, senzuali si cu simtul umorului. In plus, partenerul perfect pentru tine trebuie sa aiba ocuriozitate sexuala vie pe care sa si-o manifeste incetul cu incetul, nu instinctual si brutal, dintr-o data.

Zodia partenerului tau ideal
este Balanta, Varsator, Fecioara si Sagetator.

CUM ESTI IN PAT - In majoritatea momentelor intime, tu esti cea care preia initiativa si nu pentru ca partenerul tau nu ar stii cum sa o faca, ci pentru ca pur si simplu, iti face placere sa profiti de fiecare idee nebunatica pentru sex. Pentru tine nu conteaza locul, ci abordarea: nu iti place ca partenerul sa se grabeasca iar preludiul trebuie sa te excite la maximum, astfel incat sa poti oferi tot ce ai mai bun.

In timp ce faci dragoste, esti foarte curioasa, dar nu si perversa si urmaresti nu doar placerea ta ci si a partenerului. In pat, atuurile tale sunt creativitatea, pasiunea si placerea de a fi a lui.

ZONE EROGENE - bratele, sanii, coapsele si soldurile.

ZODIA RAC

Iata femeia cel mai sensibila din totZodiacul! Totusi, pe cat de sensibila, pe atat de atenta in dragoste. Incepi o relatie doar atunci cand simti ca el este ACELA si faci compromisuri pentru ca relatia sa fie una excelenta.

Esti dragastoasa, tandra si posezi o memorie prea buna, caci nu reusesti sa uiti nici macar ceea ce ti-ar face bine sa uiti din trecutul vietii tale sentimentale. Iti doresti un iubit doar al tau, care sa te sustina, sa te inteleaga si sa te iubeasca chiar si atunci cand comportamentul tau pare de neinteles.

Odata ranite sentimentele tale, te vei inchide in carapacea din care doar un alt barbat, rabdator si tandru, va reusi sa te scoata.

horoscop rac

CUM ESTI INTR-O RELATIE - Intr-o relatie, nu esti materialista si nici adepta sexului salbatic, ci mai degraba pui accent pe siguranta emotionalasi pe chimia dintre voi doi, de care simti nevoia sa profiti din plin. Cand iubesti, te dedici total si faci aproape orice efort ca iubitul tau sa se simta relaxat si ingrijit. La schimb ceri atentie, fidelitate si respect. Poate ca treci cu vederea unele lucruri, insa stii sa spui stop cand esti umilita.

Poti fi partenera perfecta, daca esti iubita cu adevarat. Si pentru ca acest lucru sa fie posibil, te mulezi atat de mult pe caracterul partenerului tau incat risti sa iti pierzi originalitatea.

PARTENERUL IDEAL
- Avand in vedere dorinta ta arzatoare de a fi implinita pe plan sentimental, ai putea face gresala sa ti se para capartenerul ideal poate fi aproape oricare barbat care indeplineste minimele conditii de mai sus.

Totusi, pentru a-ti atrage atentia, un barbat trebuie sa fie ingrijit, perspicace, cu simtul umorului, rabdator, tandru si incitant. Iti trebuie un barbat care sa te energizeze, nu unul care sa te arunce mai tare in borcanul cu melancolie si superficialitate in care tinzi uneori sa pici.

Totusi, Zodiacul iti spune ca partenerul ideal se afla in zodia Pesti, Scorpion, Balanta si Capricorn.

CUM ESTI IN PAT - Desi stii ce vrei, nu faci primul pas, de teama sa nu fi criticata. La inceput, vei vrea ca actul sexual sa se desfasoare in pat, de preferat chiar acasa la tine, insa odata ce vei uita de inhibitii, vei accepta nebunia banchetei din spate a masinii dar si libertatea unei plaje retrase, sub lumina astrului care te guverneaza - Luna.

Cel mai important pentru tine este sa vezi ca lui chiar ii pasa de tot ce se intampla in acele momente. Apoi, odata ce scapi de inhibitii, dai frau uneiimaginatii erotice bogate si unei senzualitati rar intalnite. Cand nu mai ai obstacole, vei face dragoste atat de bine incat il vei obosi dar te va vrea tot mai des. Carui barbat nu i-ar placea o femeie care se bucura de sexul oral sipozitia doggy style?

ZONE EROGENE - lobul urechii, limba, gatul, sfarcurile si soldurile.

ZODIA LEU

Indiferent de cati bani dispui, iti place si reusesti sa te pui in valoare! Simtul artistic si capacitatea afectiva te ajuta sa te faci remarcata si sa fii plina de vitalitate fizica, dar mai ales, erotica.

Pasionala, placuta, creativa, nu alergi niciodata dupa un barbat, pentru ca esti constienta deatuurile tale si astepti sa fi curtata.

CUM ESTI INTR-O RELATIE - Nici impunatoare, nici absenta. Atat timp cat primesti respect si dragoste, oferi inapoi poate chiar mai mult, insa fara a transforma totul intr-o veneratie absoluta, asa cum risca sa procedeze femeia din zodia Rac.

zone erogene zodii

Iti place sa fii dominata, insa impui limite, independenta fiindu-ti foarte mult pe plac. Aspectul pozitiv este ca si partenerul tau are dreptul la independenta, atat timp cat din afacerea asta tu nu iesi cu imaginea sifonata. Pentru tine,respectul este primordial!

PARTENERUL IDEAL - Ei bine, va fi un barbat putin cam greu incercat... de tine! Ii va lua ceva timp pana sa te convinga ca iti este potrivit, iar atunci cand o va face, va trebui sa aiba destule calitati pentru a mentine focul pasiunii aprins. Ce-i drept, nici nu stie ce pierde daca face altfel!

Iti trebuie un barbat sincer, fidel, care sa iti aduca flori si sa iti faca complimente. Daca va stii sa iti gadile orgoliul, nu va afla niciodata ce este monotonia in cuplu. In plus, partenerul tau trebuie sa aiba dorinta vie ca tu sa progresezi in societate si la locul de munca, chiar daca ocupi o functie mai importanta decat a lui.

Zodiacul te sfatuieste sa alegi un barbat din zodia Berbec, Sagetator, Scorpion sau Varsator.

CUM ESTI IN PAT - Ca o Leoaica, caci nu vrei sa iti faci zodia de ras!

Atingerile usoare, soaptele dulci, aromele subtile - toate creeaza un cadru perfect pentru o partida de sex pe gustul tau. Cand vrei sa il innebunesti, te dezbraci incet, il lasi sa te admire si ii dai de inteles ca vrei sa fii descoperita si patrunsa excitant, dar cu rabdare, altfel iti vei scoate ghearele!

In pat, nu se poate spune ca esti creativa, ci mai degraba mergi pe principiul ca este mult mai bine sa te bucuri de ceea ce stii deja. Adori preludiul, moment in care iti place sa fii mangaiata, sarutata si linsa, din cap pana in picioare. Apoi, iti place sa fii patrunsa usor si nu complet, caci de restul miscarilor te ocupi tu chiar foarte bine.

Iti place sa faci dragoste pe lumina sau cu lumina pe jumatate aprinsa si adori sa ti se faca sex oral.

ZONE EROGENE - gatul, spatele, sanii si fesele.

ZODIA FECIOARA

In ciuda faptului ca poti trece drept o persoana rece si mult prea calculata, stii sa iubesti total. Te cunosti foarte bine si asta iti permite sa jonglezi cu trucurile feminine, astfel ca in dragoste reusesti la un moment dat sa ai tot ce ti-ai propus.

CUM ESTI INTR-O RELATIE - Pana sa il intalnesti pe EL, totul mergea fix dupa plan, asa cum iti place tie. Ei bine, dupa ce l-ai cunoscut, pasiunea te-a schimbat complet: spiritul critic s-a mai domolit, lucrurile mai vin si de la sine iar obsesia pentru perfectiune a luat o forma mai blanda.

partenerul ideal

Totusi, asta nu il va scuti pe partenerul tau sa simta ca uneori are de trecut prin probe de foc ca sa iti castige admiratia si pasiunea nebuna. O femeie Fecioara calculata, cum esti tu, nu poate lasa totul la voia intamplarii!

Intr-o relatie, esti in acelasi timp cerebrala si spontana, dragastoasa si loiala. Poti fi cand prea romantica, cand prea pragmatica, iar principiile dupa care te ghidezi par a fi " Cere si ti se va da" si "Ce dai, la fel primesti".

PARTENERUL IDEAL - Barbatul perfect pentru tine trebuie sa stie, in primul rand, cum sa iti tolereze simtul critic ascutit. Daca poate trece peste asta, se poate spune ca a trecut peste jumatate din testul tau. In al doilea rand, trebuie sa fie punctual, onest si calm, altfel va primi o serie intreaga de mustrari. Totusi, te poate impaca repede cu scuze sincere si flori.

Foarte important pentru tine este ca partenerul sa stie cum sa mentina focul pasiunii aprins si sa isi pastreze bunele obiceiuri de la inceputul relatiei, pentru ca nu tolerezi superficialitatea, minciuna, imbracamintea neglijenta si gesturile nepotrivite.

Zodiacul iti spune ca partenerul ideal se afla in zodia Taur, Capricorn, Sagetator sau Pesti.

CUM ESTI IN PAT - Odata ce te-ai indragostit, esti atat de pasionala incat te poti uimi chiar si pe tine insati! Totusi, pana sa ajungeti in pat, partenerul va trebui sa treaca niste teste, menite sa iti confirme adevaratele lui intentii si sentimente.

Daca va trece cu brio peste testele tale, se va bucura de o femeie completa, care stie sa ofere partide de sex nu neaparat nemaipomenite, dar totale! Esti de apreciat pentru faptul ca faci dragoste doar daca esti cu adevarat indragostita si asta te ajuta sa il faci sa se simta ca si cum ar fi primul si cel mai bun.

Poti transforma un sarut intr-o experienta plina de erotism si nu te vei da la o parte de la sexul oral, pe care iti place sa il oferi dar si sa iti fie oferit. Numarul tau sexual va fi cu siguranta 69! Iti vei innebuni de placere partenerul, implinindu-i aproape orice fantezie, astfel ca manualul de pozitiiKama Sutra s-ar putea sa nu va fie de ajuns.

ZONE EROGENE - buze, gat, sani si abdomen.

3 comments:

  1. u mia bn tak si nu komentez delok......k dak spoon cv daka nu va suna (pt k cititi da nu ma askultati) atunci se va privi foarte foarte k l aun om obsedat de sex....da eu nus asa :P

    ReplyDelete
  2. draga mea asteapta pina saptamina viitoare :P

    ReplyDelete