Friday, January 21, 2011

Iata ce surprize ti-au pregatit astrele pentru luna indragostitilor

Berbecii se simt bine in cuplu

O luna in care cea mai mare parte a energiei tale va fi orientata spre activitati sociale. Vei avea nenumarate ocazii sa te vezi cu prietenii si sa puneti la punct proiecte de viitor. Nevoia de manifestare este foarte mare, iar activitatile sociale iti vor da ocazia sa te desfasori. In prima parte a lunii este posibil ca relatia cu partenerul de viata sa se imbunatateasca, asa ca ai motive sa fii mai optimist.

Gemenii sunt foarte energici

Esti intr-o forma excelenta si, chiar daca ai tendinta de a-ti face un program incarcat, nu-ti va lipsi energia pentru a le duce pe toate la bun sfarsit. Daca pana acum n-ai facut o schimbare in plan profesional, sunt mari sanse sa o faci in aceasta luna. Relatia cu fiinta iubita te nemultumeste in continuare, dar exista mari sanse ca aceasta sa se amelioreze pe parcursul lunii. De asemenea, daca vei pleca la drum, ai putea face o cunostinta interesanta. Ocaziile de distractii nu se vor lasa nici ele prea mult asteptate.

Leii beneficiaza de sprijinul colegilor

Esti irascibil, impulsiv si reactiile tale ar putea genera tot felul de controverse cu partenerul de viata. De altfel, starea de iritare te va caracteriza pana aproape de sfarsitul lunii. De asemenea, ar fi bine sa nu te implici in activitati riscante, caci ai putea avea neplaceri serioase. La serviciu vei avea parte de o atmosfera placuta, iar colegii te vor ajuta ori de cate ori vei avea nevoie.

Balantele se distreaza si se relaxeaza


Unele dintre nemultumirile de cuplu s-ar putea rezolva in relatia cu partenerul. In cazul in care doresti sa faci o investitie in apartament, sa-ti imbunatatesti conditiile sau sa redecorezi casa, sansa va fi de partea ta. Totusi, interesul tau va gravita spre activitatile de divertisment care iti vor ocupa o buna parte a timpului liber. Vei avea ocazia sa te distrezi, sa participi la activitati interesante si sa te relaxezi.

Taurii au succes la examene

Starea ta generala nu va fi nemaipomenita, chiar daca energia nu-ti va lipsi. Vei fi cam agitat si vei avea tendinta de a da curs reactiilor impulsive. Relatia cu superiorii ierarhici ar putea fi putin tensionata, dar, daca-ti vei pastra calmul, ai putea obtine sprijinul lor intr-o chestiune importanta. Capacitatile intelectuale vor putea fi puse in evidenta, asa ca, daca ai de dat un examen sau de luat decizii importante, rezultatele vor fi cel putin multumitoare. Totul este sa nu te grabesti.

Racii au realizari profesionale

Traversezi o perioada in care eforturile tale in plan profesional se vor bucura de succes. Relatia cu partenerul de viata se va imbunatati si ea intr-o buna masura, chiar daca unele neintelegeri vor mai exista. Vei avea de facut investitii, oricum, cheltuielile vor fi peste nivelul obisnuit. Este, de asemenea, posibil sa incerci o reamenajare in camin sau poate vei face o reparatie pe care o aveai in plan de mai mult timp.

Fecioarele muncesc foarte mult

In aceasta luna ar fi de dorit sa nu te implici in activitati care sa te suprasolicite, caci vei obosi mai usor. Timpul liber ai putea sa-l dedici fiintei iubite, mai ales ca vei avea ocazia sa-ti imbunatatesti relatia cu aceasta. La slujba va trebui sa muncesti mult si te va deranja faptul ca nu intotdeauna sefii vor parea a-ti observa meritele. Totusi, ceea ce vei realiza in aceasta luna iti va fi de folos intr-un viitor nu foarte indepartat.

Scorpionii incheie contracte profitabile


Energia ta va fi canalizata cu precadere spre activitatile gospodaresti sau relatia cu ceilalti membri ai familiei. In cazul in care doresti sa faci o investitie in apartament, iti va lua ceva timp sa-ti convingi rudele sa-ti accepte propunerea, dar pana la urma vei reusi. De asemenea, daca doresti sa semnezi un contract, alte acte oficiale sau sa obtii o aprobare, lucrurile vor evolua intr-un fel care te va avantaja. Totul este sa fii cat se poate de prudent.

Sagetatorii castiga si cheltuie mult

Castigurile si cheltuielile se vor succeda in aceasta perioada. Pe tot parcursul lunii vei avea parte de multa alergatura, pentru a rezolva atat chestiuni legate de serviciu, cat si situatii personale. Totusi, energia fizica si mentala vor fi la limita superioara, asa ca vei face fata tot mai bine tuturor provocarilor. Spre sfarsitul lunii, interesul tau pentru familie se va accentua.

Varsatorii fac o investitie excelenta

Energia fizica este peste nivelul obisnuit, dar ai nevoie de toata concentrarea sa o utilizezi in mod eficient. Mare atentie, caci, desi energia fizica este la limita superioara, poti avea probleme de sanatate pe fond nervos. Spre sfarsitul lunii, situatia financiara iti va ridica oarece probleme. Cheltuielile vor fi mari, dar n-ar fi exclus nici sa ai ocazia sa faci o investitie buna.

Capricornii se implica in proiecte noi

Eforturile depuse in plan financiar se vor bucura de succes, asa ca poti miza pe castiguri suplimentare. Banii nu-ti vor ramane insa in buzunar, caci va fi nevoie sa faci o investitie sau poate unul dintre prieteni iti va cere sprijinul. Situatia profesionala este destul de tensionata, mai ales ca vei fi obligat sa te implici intr-un proiect nou care te va tine cu sufletul la gura pentru o perioada mai lunga.

Pestii isi imbunatatesc starea generala


In cazul in care ai o suferinta mai veche, este posibil ca aceasta sa revina in atentia ta. De asemenea, este bine sa stii ca orice investitie facuta in scopul imbunatatirii starii tale generale va avea efecte excelente, mai ales in prima jumatate a lunii. Prudenta ar trebui pusa pe primul plan si in ceea ce priveste relatia cu persoanele din jur, caci nu este exclus ca cineva sa teasa o multime de intrigi.

STELE. Zodiile prevestesc o luna prospera si plina de iubire​

No comments:

Post a Comment