Sunday, February 13, 2011

Ce femei ii atrag pe barbati, in functie de zodie


Horoscopul ne influenteaza vietile in toate domeniile, chiar si atunci cind vine vorba despre atractia dintre doua persoane. Astfel, barbatii sunt "predestinati" sa isi doreasca o relatie cu unele femei, chiar daca nu isi explica de ce. Raspunsul se regaseste in zodia din care individul face parte, deoarece in functie de semnul astral, barbatii sunt atrasi de un anumit tip de femei.

Iata cum arata femeia perfecta in viziunea unui barbat, in functie de zodia lui.

Berbec: ii fura privirea o femeie bruneta cu parul desfacut, buzele rosii si imbracata lejer, dar cu note feminine. Incearca combinatia de rochie vaporoasa si cizme, daca vrei sa-i atragi atentia.

Taur: esti avantajata daca ai forme si ti le pui un pic in evidenta Va aprecia o camasa, nu un top mulat. Intoarce privirea dupa orice blonda cu bucle. Aspectul imbujorat i se pare sexy.

Gemeni: ca sa-i atragi privirea trebui sa ai un stil vestimentar vesel. Nu te teme sa porti galben. Griurile sunt excluse. Cel mai tare il impresioneaza femeile care reusesc sa fie sexy cu parul scurt.

Rac: ii atrage privirea o femeie cu o infatisare clasica, care nu apeleaza la accesorii prea inedite sau contraste de culori.Stilul elegant si clasic ii fura privirea, la fel si o femeie imbracata in fusta.

Leu: ii sare in ochi o tipa care este in pas cu tendintele in moda. Asa ca in aceasta perioada sigur se uita dupa femeile care poarta cizmele peste genunchi, pantaloni scurti si un palton cu design mai deosebit.

Fecioara: imediat remarca o femeie care este atent asortata si are un machiaj discret. Il atrag coafurile mai sofisticate, cum ar fi cocurile cu bucle si ii place combinatie de blugi cu pantofi cu toc.

Balanta: are o slabiciune pentru satenele cu parul cret, care isi expun cit mai mult picioarele in vestimentatie. Ii plac culorile pastelurile in machiaj, si, per total, prefera o infatisare naturala, dar feminina.

Scorpion: parul drept si lung pina la mijloc este febletea lui. Ii atragi privirea, daca iti conturezi ochii cu creion negru. Prefera femeile cu un stil sexy, chiar daca vorbim de o camasa lunga peste colanti.

Sagetator: o fusta indecent de scurta, buze rosii, tocuri ametitor de inalte. Desi este zodia cea mai axata pe experiente de viata noi, gusturile sale in materie de femei sunt clasice. Are o atractie inexplicabila pentru roscate.

Capricorn: o femeie cu parul prins intr-o coada de cal si o tinuta office il atrage instantaneu. Camasile albe, fustele cu taietura in lateral si tocurile cuminti il dau gata. Ii plac femeile cu parul vopsit cu suvite.

Varsator: ii impresioneaza femeile cu trasaturi foarte feminine, deci ochi mari, buze carnoase, care adopta o infatisare cu iz masculin. Il atragi daca porti pantaloni din piele sau asortezi o rochie cu ghete.

Pesti: ii plac femeile creative, care emana fantezie prin modul in care se imbraca, se coafeaza si se machiaza. Poti adauga la o tinuta banala un accesoriu inedit. Este musai sa ai parul lung si vopsit intr-o nuanta aparte.

unica.ro

No comments:

Post a Comment