Monday, February 7, 2011

Femeia irezistibila in fata barbatilor | 3 simple secrete pentru femei

Calea catre inima unui barbat este una directa si simpla , dar adeseori femeile isi doresc parca sa o complice. Poti seduce un barbat fara a trebui sa apelezi la lucruri extravagante , fara a exagera intr-o postura sexy sau chiar fara a-l atinge. Iata doar cateva moduri prin care o femeie poate deveni irezistibila in ochii si sufletul unui barbat ...

Femeia care zambeste ... mult mai puternica decat se crede

O femeie care surade afiseaza o atitudine de incredere , afectiune si joaca care il poate face pe un barbat sa se apropie cu o mai mare usurinta de ea . Multe femei , ingrijorate de perspectiva de a nu da o impresie gresita barbatilor , isi retin cu incordare zambetul , adica una dintre armele cele mai sigure de subjugare a acestora.
Desi o expresie serioasa poate fi o cale de apropiere mai sigura , de multe ori transmite mesajul eronat ca femeia este peste masura de prudenta din cauza faptului ca , poate , fost ranita in dragoste.
In plus, zambetul este semn de acceptare.Barbatiiau nevoie adesea de un semnal prin care sa li se confirme ca sunt bineveniti inainte de a-si asuma riscul de a se prezenta.

Femeia care asculta ... in loc de a acapara conversatia

Femeile sunt, in general , percepute ca niste fiinte umane ciudate , care nu stiu sa asculte barbatii , cel putin nu mai mult decat cateva minute. De obicei insa, cele cateva minute sunt mai mult decat au nevoie barbatii pentru a se simti intelesi . Dar , de vreme ce majoritatea barbatilor urasc sa se simta respinsi , ei accepta de multe ori sa se lase angrenati intr-o discutie artificiala , in care nu isi pot afirma individualitatea , chiar daca nu se simt foarte bine. Cei mai multi dintre urmasii lui Adam se asteapta ca surorile Evei sa vorbeasca la nesfarsit , fara a fi interesate catusi de putin de parerile interlocutorilor.
Daca se intampla ca un barbat sa dea peste ofemeie care stie sa il asculte "cu ochii' ( uita-te la el in timp ce iti vorbeste) la fel de mult ca si cu urechile , el devine cumva intrigat. Daca ea continua sa fie atenta la vorbele lui si nu preia fraiele conversatiei , barbatul poate ajunge sa creada ca a ajuns in raiul sublimelor lui aspiratii.

Femeia care se imbraca feminin

Toata lumea stie ca barbatii sunt o specie prin excelenta vizuala. Cu toate acestea , femeile uita adeseori cat de neajutorati pot deveni ei atunci cand se uita la ele . O stimulare vizuala potrivita poate sa hipnotizeze la propriu un barbat. Asta nu inseamna ca barbatii nu iau in seama o femeieimbracata in pantaloni sau intr-o tinuta mai lejera , dar ei nu reusesc , in astfel de conditii , sa observe cu adevarat FEMEIA de langa ei. Ochii lor nu mai au cum sa fie atrasi de stralucirea unor cercelusi , de culoarea vie a unor rochite sau de ondularile subtile si promitatoare ale unor lungi suvite.
Dimpotriva , o femeie care stie sa se imbrace are puterea de a transmite un semnal erotic sau de a-si aduce in prim plan feminitatea. Fiecare femeie poseda o aura de farmec si ispita , dar daca nu si-o pune in valoarea , barbatii nu au cum sa o intrevada. Oricum , nu trebuie sa procedeze potrivit celor 12 metode sexy de a atrage un barbat .

1 comment:

  1. De ce nu mentionezi de unde ai luat aceste articole ? Adica , de pe blogul meu , "Diana, zeita dorintelor tale secrete " ?

    ReplyDelete