Tuesday, November 30, 2010

ZODIA BALANTA

Reusesti sa farmeci barbatii cu zambetul si naturaletea caracteristica, dar si cu latura usor masculina care te ajuta sa actionezi rapid in situatii urgente. Simti o nevoie constanta de onestitate si echilibru si urasti minciuna desi rareori chiar si tu o folosesti.

Principala caracteristica a femeii din zodia Balanta este placerea de a primi complimente, priviri admiratoare si dragoste neconditionata, asta atunci cand se afla mai mult cu capul in nori. Atunci cand coboara pe pamant, se descurca si in a face bani. S-ar putea spune ca reusesti sa te descurci destul de bine!

zodia

CUM ESTI INTR-O RELATIE - Nu poti sa iti imaginezi viata singura si adori ideea de casatorie, nu neaparat pentru a avea un sot, ci mai mult pentru a avea o pereche care sa " dea bine " in societate si care sa iti mai si incalzeasca noptile.

Intr-o relatie, simti constant nevoia sa fii iubita, sprijinita si ocrotita, daruind acelasi lucru inapoi. Iti apreciezi iubitul si accepti deciziile lui, insa atunci cand le consideri gresite, abordezi o tactica speciala pana cand reusesti sa il faci sa gandeasca exact ca tine.

Nu iti place sa iti sufoci partenerul cu demonstratii de dragoste, se poate spune ca iti manifesti afectiunea mai rar, dar bine.

PARTENERUL IDEAL - Nu suporti ca un barbat sa fie stangaci, prost crescut sau lacom, asa ca, in primul rand, partenerul tau ideal trebuie sa fie calm, elegant, tandru si intuitiv. Orice gest vulgar sau brutal te va face sa il respingi definitiv pe cel despre care credeai ca iti poate fi partener pe termen lung.

Pentru tine cele mai importante sunt maniera de abordare si tactica de seductie. Daca va stii cum sa se apropie de tine, te va face sa spui DA aproape la orice.

In viziunea ta, inca o gresala fatala a unui barbat este aceea de a te privi ca pe un obiect sexual. Daca iti va da senzatia ca vrea sa te duca direct in pat, atunci se va trezi dat afara pe usa. DAR, daca va stii sa te complimenteze, sa te dezbrace usor, sa iti mangaie formele, atunci se va bucura de o partenera minunata.
Zodiacul iti spune ca partenerul tau ideal se afla in zodia Gemeni, Varsator, Capricorn sau Berbec.

CUM ESTI IN PAT - Ai ceva al tau, care te ajuta sa maresti efectul erotic al unei partide de sex. Sa fie oare placerea pentru fetisuri, lenjerie intima sexy si jucarii sexuale? Sau senzualitatea pe care o emani prin fiecare por?

In pat, iti place sa iti fie dezmierdata fiecare particica a corpului, dar mai ales parul si mainile. Adori senzatiile tari in timp ce faci sex, de exemplu un tavan sau un perete cu oglinzi, lumini colorate, efecte speciale. Te vei intinde lasciv, constienta de atuurile pe care le ai si vei primi cu satisfactie un masaj pe spate si pe sani, pentru ca apoi sa ii arati de ce poti fi in stare, pana la epuizare.

ZONE EROGENE - spatele, sanii si fesele.

ZODIA SCORPION

Posezi un caracter si o frumusete nu neaparat minunate, ci mai degraba magnetice, iar tu stii asta deja si profiti la maximum. Cand un barbat vrea sa te cucereasca, nu iti pierzi capul oricat de mult l-ai placea si ii dai senzatia ca detine controlul. Odata prins in mrejele tale, nu se poate spune ca iti arati adevarata fata, insa stii sa echilibrezi balanta si poate chiar sa o inclini in favoarea ta.

CUM ESTI INTR-O RELATIE - Nu esti galagioasa, nici pretentioasa si nici nu oferi prea multe dovezi de dragoste, insa esti geloasa si suspicioasa.

zodia si sexul

Posezi o siguranta de sine care iti permite sa adopti o atitudine relaxata si sa soptesti cuvintele potrivite la momentul potrivit. Rar o femeie din zodia Scorpion se pierde pe sine intr-o relatie sentimentala.

Foarte rar lasi sa se vada ce simti cu adevarat, desi sentimentele tale sunt sincere. Pe cat de devotata ii esti iubitului, pe atat de mult il poti uri daca iti greseste, caci ti-e scarba de minciuna si infidelitate. Din femeia amabila si cu zambetul pe buze, devii manioasa si pregatita pentru un arsenal intreg de fraze concise, ironice si ursturatoare. Exact ca un Scorpion, intepi veninul si pleci.

PARTENERUL IDEAL - Odata angajata intr-o relatie, ii acorzi atentie partenerului si il sprijini in tot ce face, insa pana sa ajungeti acolo, el va trebui sa intruneasca o serie de calitati solide.

Trebuie sa fie atent, calculat si sa aiba rabdarea de a te descoperi pas cu pas. Si pretentiile nu se opresc aici. Standardele sunt destul de ridicate. Vrei un amestec perfect intre aspect fizic placut, inteligenta, putina filozofie, energie si masculinitate.

Zodiacul te sfatuieste sa iti alegi un partener din zodia Rac, Pesti, Varsator sau Taur.

CUM ESTI IN PAT - Se spune despre femeia Scorpion ca este foarte apreciata de barbati pentru partidele de sex pe care le poate oferi.

Esti pasionala, magnetica si intuitiva, asa ca ai nevoie de un iubit la fel de energic si cu o imaginatie sexuala la fel de bogata ca a ta. Pentru tine, a face dragoste nu inseamna doar a te misca cu scopul de a obtine placere, ci mai degraba o uniune a doi oameni care se doresc si care impreuna pot atinge cote maxime, carnale.

Adori luminile difuze, uleiurile de corp parfumate, lubrifiantii si jucariile sexuale. Vrei mai mult decat partenerul crede ca iti poate oferi si reusesti rapid sa il faci sa isi dea seama ca se insala.

ZONE EROGENE - gatul, sanii, zona pubiana si picioarele.

ZODIA SAGETATOR

Esti mereu vioaie, comunicativa, rapida si generoasa. Marile tale defecte - iritabilitatea, discutiile in contradictoriu si faptul ca te avanti intr-o situatie noua fara sa tii cont de sfatul cuiva, ci doar pentru ca iti place sa ai dreptate.

Cand abia l-ai cunoscut, poate o sa treci cu vederea de cateva ori plata jumatate-jumatate dupa ce ati cinat in oras, insa daca obiceiul se repeta nesimtit de mult, ii vei da papucii cat ai clipi. Daca il iubesti, aparenta ta independenta se transforma intr-o dependenta aproape totala, iar daca esti parasita, te prabusesti si cu greu iti revii. Ai grija, din dorinta de a nu fi singura, te lasi usor cucerita de barbatii cu "ambalaj" placut!

zone erogene

CUM ESTI INTR-O RELATIE - In general, intr-o relatie esti ba calma, ba impulsiva, nu suporti situatiile ambigue, urasti infidelitatea si tinzi sa fii posesiva. Iti place sa fii protejata, insa nu suporti sa ti se spuna ce ar trebui sa faci. Totusi, desi urasti sa ti se dea directive, astepti de la partenerul tau sa dea dovada de tarie de caracter si fermitate.

Visezi, singura sau alaturi de partener, la o viata luxoasa, linistita, cu o casa spatioasa si o familie bine vazuta in societate. Ar fi bine ca partenerul sa aiba aceleasi vise si idei, caci cu greu te lasi scoasa din convingerile tale.

Fii atenta, caci tinzi uneori sa te minti ca detii controlul cand de fapt relatia trebuie revizuita!

PARTENERUL IDEAL - In primul rand, partenerul trebuie sa aiba un fizic de invidiat, sa posede simtul umorului, sa fie sarmant, generos si tandru. Trebuie sa priveasca catre aceleasi orizonturi impreuna cu tine si sa fie mereu pregatit pentru ceva nou. Ca si tine, trebuie sa fie spontan si sa ii placa provocarile.

Daca implineste conditiile de mai sus si in plus, va stii cum sa te atraga chiar si catre situatii cu care nu erai obisnuita, atunci a cucerit jumatate din inima ta, caci cealalta jumatate se cucereste in timp, insa nu foarte greu.

Zodiacul iti spune ca partenerul tau ideal se afla in zodia Berbec, Leu, Pesti sau Gemeni.

CUM ESTI IN PAT - In momentele intime, esti senzuala si atenta, insa nu iti place preludiul lung. Mai degraba esti omul actiunii si preferi sa treci mai repede la partea cu adevarat placuta - penetrarea. Odata ajunsa aici, poti sa ai si sa oferi partenerului orgasm multiplu, folosind de multe ori tactica ce nu da gres - ON / OFF. Cum functioneaza? Te opresti exact cand se afla in punctul culminant, il lasi putin sa respire, apoi o iei de la capat.

Te incita ideea de sex in natura, in padure si mai ales pe plaja. La maturitate, descoperi placerea partidelor de sex oral, simplu sau combinat cu sex normal.

ZONE EROGENE - parul, sanii, bratele, soldurile si coapsele.

ZODIA CAPRICORN

Esti o persoana care stie ce vrea, gandeste logic si actioneaza conform asteptarilor. Stii sa te controlezi si pui pe primul plan dezvoltarea profesionala si sociala. Singura gresala pe care risti sa o faci in acest echilibru de care esti capabila, este sa pui prea mult pret pe cariera in defavoarea unei relatii sentimentale reusite.

CUM ESTI INTR-O RELATIE - Chiar si in sentimente sau in comportamentul dintr-o relatie de dragoste, tinzi sa iti faci ordine sau sa pastrezi un echilibru. Esti cand pasionala, cand tematoare, cand impulsiva, cand precauta.

Esti visatoare si cerebrala in acelasi timp. Iti place sa fii admirata si odata ce esti cucerita, te dezvalui partenerului dornica de armonie, protectie, iubire si daruire.

zodia partener ideal

O calitate si un defect in acelasi timp este ca nu lasi partenerul sa stie prea multe din ce simti si gandesti. Poate fi un bun sistem de aparare dar si un zid intre voi doi, asa ca ai grija. Poate prea mult echilibru strica!

PARTENERUL IDEAL - Iti trebuie un barbat matur si sincer, care stie ce vrea si are rabdarea sa te descopere. Ar mai trebui ca EL sa fie si elegant, manierat, subtil si sa stie sa te ghiceasca.

Ar fi ideal sa te inteleaga chiar cand nici tu nu reusesti sa te intelegi si sa iti intreaca asteptarile, insa nu atat de mult incat sa nu mai stii cum sa reactionezi. Daca se parfumeaza subtil, se imbraca bine si iti aduce un buchet neconventional de flori, te-a cucerit.

Zodiacul te sfatuieste sa alegi un partener din zodia Taur, Fecioara, Berbec sau Rac.

CUM ESTI IN PAT - In pat iti place sa domini discret si debordezi de energie sexuala, desi nu esti adepta pozitiilor complicate sau comportamentelor extreme. Esti adepta traditionalismului, insa nu te dai la o parte de la mangaieri obraznice, muscaturi si sex oral.

Cu gestul potrivit in locul potrivit, partenerul te excita repede, dar reusesti sa arzi mocnit, savurand partida de sex putin cate putin.

Barbatul care cunoaste o femeie Capricorn in momentele ei intime, fie nu vrea sa se mai desparta de ea, fie o va tine minte toata viata.

ZONE EROGENE - sanii, spatele, zona de sub brat, abdomenul, clitorisul.

ZODIA VARSATOR

Originala, inteligenta, spontana, cu o idee buna pentru fiecare, esti femeia perfecta pentru barbatul care isi doreste o relatie de cuplu plina de surprize. Ceea ce barbatii apreciaza cel mai mult la tine este faptul ca ai curajul sa iti sustii principiile, de la care nu te abati.

Ai mereu ceva de facut sau de spus, iti place sa te implici si sa te impui.Tinzi intotdeauna catre mai mult si vrei sa te dedici binelui celor din jur, chiar daca uneori uiti de tine. Se spune despre tine ca esti femeia cu cei mai frumosi ochi din zodiac.

CUM ESTI INTR-O RELATIE - Intr-o relatie sentimentala vrei totul sau nimic. Consideri ca meriti ce este mai bun, iar daca nu obtii acea relatie minunata, preferi sa stai pe bara decat sa iti pierzi timpul cu ceva sortit esecului, doar de dragul de a nu fi singura.

cum face sex zodia

La primele intalniri esti pretentioasa, precauta si rezervata, pentru a te convinge daca el vrea ceva solid de la tine sau te priveste cumva ca pe o distractie. Daca il placi foarte tare, te aprinzi si iti deschizi sufletul, incat nici tu nu te recunosti. In acel moment tinzi sa devii imprudenta, sufocanta si mult prea pasionala.

Daca in momentul in care il cunosti, esti anagajata intr-un proiect profesional de exemplu, nu te deranjeaza daca relatia va fi platonica pana cand tu iti atingi tinta la locul de munca.

PARTENERUL IDEAL - S-ar putea chiar sa iti sochezi cunostintele, alegand un barbat ce nu se potriveste stilului tau de viata conservator. Poate chiar va fi de alta culoare sau religie, iar daca nu, in orice caz, va avea un comportament neconventional care surprinzator iti va fi pe plac si ti se va potrivi.

Trebuie sa stie sa iti faca complimente, sa iti admire corpul si hainele alese, sa aiba rabdare cand intarzii sau cand simte ca langa tine viata este o mare provocare. Daca ii place adrenalina si stie sa iti incite mintea si sufletul in acelasi timp, te va cuceri.

Zodiacul iti spune ca partenerul ideal se afla in zodia Gemeni, Balanta, Taur sau Leu.

CUM ESTI IN PAT - Surprinzator, in pat nu obisnuiesti sa te pierzi printre fantezii sexuale, dar daca partenerul stie cum sa te excite la maximum, il vei uimi cu momente pline de erotism si curiozitate pentru noi experimente in 2.

Odata ce scapi de inhibitii, accepti incantata sa incerci preparate afrodisiace si sa folosesti jucarii sexuale, dandu-i iubitului tau libertatea de a-si exprima dorintele sexuale. Alaturi de tine, partenerul este un barbat norocos, cu o viata palpitanta.

ZONE EROGENE - sanii, spatele si fesele.

ZODIA PESTI

Zodia te-a inzestrat cu multe calitati care te vor ajuta sa reusesti in viata: frumusete, aura misterioasa, altruism, gingasie, romantism si sensibilitate. Iti place sa ajuti, sa te implici, urasti minciuna si ai o capacitate specifica zodiei Pesti de a simti ce urmeaza sa se intample.

Felul tau de a fi atrage interesul barbatilor, insa de multe ori gresesti in alegerea partenerului de viata. De altfel, despre femeile din zodia Rac si Pesti se spune ca au parte de mai multe deceptii in dragoste pana intalnesc partenerul cu adevarat potrivit. Avand in vedere acest fapt, ar trebui sa inveti sa te feresti de barbatii prea buni ca sa fie adevarati.

zodia

CUM ESTI INTR-O RELATIE - Uneori oferi afectiune neconditionat insa totusi, ai nevoie sa primesti dovezi ca esti iubita si apreciata, altfel nu poti sa iti rasplatesti partenerul cu toata dragostea de care esti capabila.

Odata cucerita, il lasi pe iubitul tau sa se bucure de tot ce ai mai bun si mai frumos, atat pe plan afectiv cat si pe plan sexual. Iti exprimi iubirea aproape ca un copil: cu teama, gingasie, atasament si posesivitate.

PARTENERUL IDEAL - Barbatul perfect pentru tine trebuie sa fie romantic, pasional, sigur pe el, spontan si curios. Ar fi ideal sa puteti construi impreuna o relatie care sa impleteasca fantezia si realitatea in cel mai dragastos mod cu putinta.

Din pacate, desi iti doresti ca iubitul tau sa aiba asemenea calitati, este posibil sa te casatoresti cu un barbat puternic, chiar dur, care te va face putin sa suferi, apoi te va ridica pe culmile fericirii, practic te va tine pe jar. Totusi, poate vei fi norocoasa sa te casatoresti cu barbatul pe care il visezi: putin dur, putin feminin, putin filozof, inteligent si cu simtul umorului, care sa se lase ingrijit de tine.

Zodiacul iti transmite ca partenerul ideal se afla in zodia Rac, Scorpion, Gemeni sau Fecioara.

CUM ESTI IN PAT - Faci sex la fel cum te imbraci: nonconformist, colorat, uneori la voia intamplarii. Alegi cu mare placere lenjeria intima sexy - portjartier, dantela, manusi, sutiene cu jumatate de cupa si combinatii de dantela cu piele sau catifea.

Din dorinta de a-l ravasi pe iubitul tau, uneori iti place sa pregatesti o seara romantica pana la ultimul detaliu - cina pregatita de tine, lumini estompate, parfumuri fine, lenjerie ispititoare si dorinta aprinsa de a fi doar a lui.

Apreciezi si esti sensibila la saruturi usoare, mangaieri pe tot corpul si masaje cu uleiuri parfumate, poate chiar afrodisiace.

ZONE EROGENE - gatul, buzele si limba, abdomenul, calcaiele si talpile.

1 comment: